martes, 22 de enero de 2013

LAS TEJE Y MANEJE & SUIT BEIBI WORKSHOP




































El proper dilluns començarem de nou un altre curs de ganxet a Suit Beibi, una botiga singular on estarem molt a gust i on tindreu l'oportunitat de fer els vostres propis teje y manejes per sorprendre familiars i amics amb peces úniques fetes amb les vostres pròpies mans.

En aquest curs començarem a fer ganxet des de zero i repassant els punts bàsics per tal que pogueu desenvolupar la tècnica i us emporteu a casa un fantàstic projecte!

Serà els pròxims dillluns 28 de gener i 4, 11 i 18 de febrer de 10.30 a 12.30h, a Suit Beibi (C. Santaló 60, Barcelona).

Per a més informació i reserves escriviu a: comunicacion@suitbeibi.com

Qui s'apunta?

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 


El próximo lunes vamos a empezar de nuevo otro curso de ganchillo en Suit Beibi, una tienda singular donde vamos a estar la mar de a gustito y donde vais a tener la oportunidad de hacer vuestros propios teje y manejes para sorprender a familiares y amigos con piezas únicas hechas con vuestras propias manos.

En este curso aprenderemos ganchillo desde cero, repasando los puntos básicos, y desarrollaremos la técnica para que os llevéis a casa un fantástico proyecto!

Será los próximos lunes 28 de enero y 4, 11 y 18 de febrero de 10.30h a 12.30h en Suit Beibi (C. Santaló 60, Barcelona).

Para más información y reservas escribir a: 
comunicacion@suitbeibi.com

¿Quién se apunta?

1 comentario:

  1. mi asignatura pendiente: el ganchillo. Algún día tendré tiempo.

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloco.com

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...